Denise Ferron | 06-41860463 | Almere

Onderhoud van lichaam en geest

Shiatsu massage zorgt ervoor dat je zelf herstellend vermogen gestimuleerd wordt. Door regelmatig een Shiatsu massage te ontvangen ervaar je meer energie en komen lichaam en geest meer in balans.

Lichamelijke klachten verdwijnen

Hoofdpijn, rugpijn, nek en schouderklachten kunnen je dagelijkse bezigheden belemmeren. Deze lichamelijke stagnaties kunnen door een Shiatsu massage worden opgeheven of worden voorkomen.

Ontspanning en tijd voor jezelf

Door je over te geven aan een Shiatsu massage kom je tot rust. Er ontstaat ruimte in je hoofd voor nieuwe ideeën en inzichten. De aandacht zakt in je lichaam in plaats van afgeleid te worden door alle prikkels om je heen.

Onderhoud van lichaam en geest door Shiatsu massage

E

Door de energie vrij door je lichaam te laten stromen is je lichaam in staat goed voor zichzelf te zorgen. Met andere woorden je zelfherstellend vermogen verbeterd.

E

Shiatsu massage zorgt er voor dat je spieren en gewrichten soepeler worden. Hierdoor beweeg je makkelijker en ben je minder snel vermoeid.

E

Na een Shiatsu massage ben je meer aanwezig bent in je lichaam. Hierdoor herken je eerder waar je wat meer aandacht aan mag geven.

E

Door regelmatig een Shiatsu massage te ontvangen verbetert je kwaliteit van slapen. Hierdoor zal je merken dat je sneller hersteld van inspanning of stress.

Na de Shiatsu massage ben ik super relaxt en voelt het alsof ik helemaal gereset ben

Mijn ervaring was de eerste keer perfect. Het ongelofelijke gebeurde, ik viel ’s avonds in slaap

Lichamelijke klachten verdwijnen door Shiatsu massage

E

Na een Shiatsu massage gaat de energie weer gelijkmatig stromen door je lichaam stromen en zal je merken dat je minder vaak last hebt van lichamelijk klachten zoals hoofdpijn of een moeilijke stoelgang.

E

Nek en schouderklachten komen veel voor en zijn vaak het gevolg van stress of een verkeerde (werk) houding. Door de drukpunten in nek en schouder te behandelen kan de spanning hier weg stromen.

E

Emoties zetten zich vaak om in lichamelijke klachten. Door de stagnatie van deze emoties in je lichaam aandacht te geven verdwijnen de lichamelijke ongemakken en worden emoties zachter.

De shiatsu therapie is voor mij, naast heerlijk ontspannend, ook een mooie aanvulling om bewuster je eigen lichaam te ervaren.

Een behandeling bij Denise voelt elke keer weer als een cadeautje aan mijzelf.

Ontspannen en tijd voor jezelf

E

Tijdens een Shiatsu massage hoef je even helemaal niets. Door te ontspannen kan je herstellen en nieuwe energie opdoen.

E

Door aandacht te geven aan jezelf kom je meer in balans en kan je de drukte van alle dag weer beter aan.

E

Als je ontspant ontstaat er ruimte voor creativiteit en ontwikkeling.

E

Een ontspannen lichaam is soepel en sterk. Net als bamboe: geaard, stevig, met je wortels in de grond. Je bent flexibel, buigt mee waar nodig, maar breekt niet.

Afspraak maken.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Of meer informatie over Shiatsu? Stuur dan een bericht en ik neem spoedig contact met je op.