Openingstijden

 Maandag     –
 Dinsdag 10:00 – 18:00
 Woensdag 10:00 – 18:00
 Donderdag     –
 Vrijdag 10:00 – 17:00

 

RBCZ logo

 

Praktische informatie

E

Het tarief voor een Shiatsu behandeling is €75,-  en duurt 60 minuten.

E

Voorafgaand aan de eerste behandeling doen we kort intakegesprek waarin ik je vragen stel over je gezondheid, levensstijl en de reden dat je een Shiatsu behandeling wilt ontvangen.

E

Een Shiatsubehandeling wordt gegeven op een futon (Japanse matras) op de grond.

E

Tijdens een Shiatsubehandeling mag je dunne, soepel vallende kleding dragen.

E

Na afloop van de behandeling ontvang je per email een factuur die je per overschrijving mag betalen. De factuur kan je zelf bij de zorgverzekering declareren.

E

Shiatsupraktijk ShiatsuTerra is aangesloten bij de NVST en RBCZ waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandeling vanuit de aanvullende verzekering vergoeden. Voor meer informatie hierover kijk op zorgwijzer.nl of neem contact op met jouw zorgverzekeraar.

E

Behandelingen vinden plaats conform de richtlijnen die in de beroepscode van de NVST worden aan gegeven. Tevens is het klacht- en tuchtrecht van de NVST van toepassing.

E

Tot 24 uur van tevoren mag je de behandeling kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

E

Shiatsubehandeling wordt niet gegeven bij; besmettelijke ziektes, koorts, griep, virusinfecties, een open wond, botbreuken, tijdens een chemotherapietraject, kort na een operatie.

E

Ben je net zwanger of zou je zwanger kunnen zijn meldt dit dan tijdens de intake. Shiatsu tijdens de zwangerschap is geen probleem, maar het is wel belangrijk om zeker in de eerst 13e weken bepaalde punten niet te behandelen.

Shiatsu behandeling plannen.

Wil je een afspraak maken voor een Shiatsu massage? Of meer informatie over Shiatsu? Stuur dan een bericht en ik neem spoedig contact met je op.

Shiatsu praktijk ShiatsuTerra is aangesloten bij de NVST en RBCZ waardoor behandelingen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering worden vergoed.

Operetteweg 4c, 1323VA Almere | 06-41860463 | denise@shiatsuterra.nl

De praktijk bevind zich in het pand van Medivisie.

Privacyverklaring - Algemene voorwaarden- Scholing

KvK 52690512