Denise Ferron | 06-41860463 | Almere

Tarieven & praktisch

Tarieven 

E

Therapeutische Shiatsubehandeling € 70,-
(60 minuten)

E

Shiatsu voor kinderen € 50,- (45 minuten)

Openingstijden

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag  –
Woensdag  –
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00

Praktische informatie

E

Voorafgaand aan de eerste behandeling doen we kort intakegesprek waarin ik je vragen stel over je gezondheid, levensstijl en de reden dat je een Shiatsu behandeling wilt ontvangen.

E

Een Shiatsubehandeling wordt gegeven op een futon (Japanse matras) op de grond.

E

Tijdens een Shiatsubehandeling mag je dunne, soepel vallende kleding dragen.

E

Na afloop van de behandeling ontvang je per email een factuur die je per overschrijving mag betalen. De factuur kan je zelf bij de zorgverzekering declareren.

E

Shiatsupraktijk ShiatsuTerra is aangesloten bij de NVST en RBCZ waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandeling vanuit de aanvullende verzekering vergoeden. Voor meer informatie hierover kijk op zorgwijzer.nl of neem contact op met jouw zorgverzekeraar.

E

Behandelingen vinden plaats conform de richtlijnen die in de beroepscode van de NVST worden aan gegeven. Tevens is het klacht- en tuchtrecht van de NVST van toepassing.

E

Tot 24 uur van tevoren mag je de behandeling kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

E

Shiatsubehandeling wordt niet gegeven bij; besmettelijke ziektes, koorts, griep, virusinfecties, een open wond, botbreuken, tijdens een chemotherapietraject, kort na een operatie.

E

Ben je net zwanger of zou je zwanger kunnen zijn meldt dit dan tijdens de intake. Shiatsu tijdens de zwangerschap is geen probleem, maar het is wel belangrijk om zeker in de eerst 13e weken bepaalde punten niet te behandelen.

E

Shiatsu praktijk ShiatsuTerra is gevestigd in het pand van Puur Almere. Bij aankomst in het pand mag je in de hal aan de tafel plaats nemen. Als het tijd is voor de behandeling kom ik je daar ophalen.

Aangesloten bij beroepsvereniging NVST

Aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ

KvK 52690512

Shiatsu behandeling plannen.

Wil je een afspraak maken voor een Shiats massage? Of meer informatie over Shiatsu? Stuur dan een bericht en ik neem spoedig contact met je op.
Om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen houden we ons in de praktijk aan de richtlijnen van het RIVM. Wat dit betekend voor de behandeling lees je hier.