Tijdens mijn burnout maakte ik zelf voor het eerst kennis met Shiatsu.

Al na de eerste behandeling ging er iets stromen in mij dat ik al een hele tijd niet meer gevoeld had. Na een paar behandelingen voelde ik meer balans en de lichamelijke en geestelijke klachten verdwenen.

Geraakt door mijn persoonlijke ervaring met Shiatsu ben ik de HBO-opleiding Shiatsu therapeut gaan volgen aan de European Shiatsu Academy. Regelmatig volg ik bij en nascholingen op het gebied van Shiatsu en Medische basis kennis

Sinds 2011 geef ik shiatsubehandelingen in mijn eigen praktijk. En inmiddels heb ik veel ervaring met geven van Shiatsu bij stress en burnout gerelateerde klachten.

Ik geloof dat iedereen het verdient om fysiek en emotioneel in balans te zijn.

Als ervaren Shiatsutherapeut bied ik een behandeling ter verlichting van fysieke en emotionele klachten zonder uit het oog te verliezen wie ik voor me heb, met welke eigenschappen en mogelijkheden

Praktisch & doelgericht

Met Shiatsu wil ik mensen met fysieke en of emotionele klachten helpen hier verandering in te brengen. Om te voorkomen dat klachten erger worden of in een burnout resulteren.

Shiatsu therapie is een  gestructureerde behandeling met ruimte voor aandacht daar waar het nodig is. Niet alleen door te kijken naar de waar het probleem ligt, maar ook met aandacht voor wat er wel stroomt.

Ik kijk naar het geheel; wie heb ik voor me, met welke eigenschappen en welke mogelijkheden.

Denise Ferron

 

Shiatsu behandeling plannen.

Wil je een afspraak maken voor een Shiats massage? Of meer informatie over Shiatsu? Stuur dan een bericht en ik neem spoedig contact met je op.
Shiatsu praktijk ShiatsuTerra is aangesloten bij de NVST en RBCZ waardoor behandelingen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering worden vergoed.

Operetteweg 4c, 1323VA Almere | 06-41860463 | denise@shiatsuterra.nl

De praktijk bevind zich in het pand van Medivisie.

Privacyverklaring - Algemene voorwaarden- Scholing

KvK 52690512