Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een therapeutische massage vorm die ruimte maakt om Qi (energie) te laten stromen langs de natuurlijke weg in het lichaam. Deze ruimte zorgt voor ontspanning en vanuit ontspanning kan je lichaam zich herstellen en nieuwe energie opdoen. Hierdoor worden fysieke klachten minder en komen emoties weer in balans

 

Blokkades voelen en behandelen

Een Shiatsubehandeling is onderzoek en behandeling in een. Je lichaam geeft zelf aan waar het behoefte aan heeft. Is er te weinig energie? Of stagneert het ergens?

Door te voelen waar te weinig energie is of waar energie stagneert kan de behandeling daar meteen op worden aangepast. En zal de energie weer ruimte krijgen om vrij te stromen.

Lichaam en geest in balans

Shiatsu helpt om lichaam en geest in balans te houden of te krijgen. Als jij problemen goed observeert kunnen we samen de kern van je probleem aanpakken. Niet alleen je lichamelijke gesteldheid maar ook je geestelijke gesteldheid speelt een belangrijke rol voor je gezondheid.

Effectief bij veel klachten

Heb je geregeld last van hoofdpijn? Zitten je schouders vast? Belemmerd je onderrug je om vrij te bewegen? Of wil je klachten voorkomen door je energie vrij door je lichaam te laten stromen? Door naar de beschrijving van jouw klachten te luisteren en te observeren hoe je op de behandeling reageert zorg ik voor een behandeling die bij jou past. Maak een afspraak, en ervaar zelf wat een Shiatsubehandeling voor je kan betekenen.

Shiatsu behandeling plannen.

Wil je een afspraak maken voor een Shiatsu massage? Of meer informatie over Shiatsu? Stuur dan een bericht en ik neem spoedig contact met je op.

Shiatsu praktijk ShiatsuTerra is aangesloten bij de NVST en RBCZ waardoor behandelingen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering worden vergoed.

Operetteweg 4c, 1323VA Almere | 06-41860463 | denise@shiatsuterra.nl

De praktijk bevind zich in het pand van Medivisie.

Privacyverklaring - Algemene voorwaarden- Scholing

KvK 52690512